Limoncello Fizz cocktail
Made by Jurgen Nobels: Belgisch bartending kampioen 2015
Bereiding:
Voeg alle ingrediënten toe in een longdrink vol met ijs
Roer zachtjes om
Garneer met half schijfje citroen en citroenverbena
Recept hier downloaden.
Siencello Ginger Fizz
Made by Jurgen Nobels: Belgisch bartending kampioen 2015
Bereiding:
Voeg alle ingredienten toe in een longdrink vol met ijs
Roer zachtjes om
Garneer met half schijfje sinaasappel en takje munt
Recept hier downloaden.
Summer cocktail
Recepten hier downloaden
Cocktail of the house
Recepten hier downloaden
Healthy cocktail
Recepten hier downloaden
The Sweety
Recepten hier downloaden
Siencello cocktail
Made by https://www.toudclooster.be/
Bereiding:
* Om tomatenwater te maken heb je slechts een paar echt sappige tomaten, een kaasdoek en een beetje geduld nodig.
Bekleed een groot vergiet met kaasdoek en zet het op een kom. Snijd je tomaten in superkleine stukjes en leg ze in het met stof beklede vergiet. Laat ze een nacht in de koelkast
staan. In de ochtend zie je een tomatenconcentraat in de kom die zoet en lekker is. Je hebt nu tomatenwater.
Recepten hier downloaden.
D.A.D. Consult
Beekstraatdries 7 - 9030 Mariakerke
BTW BE 0537.205.596
T. 0477 47 15 19
©digestief 2020 – realisatie Martine Keleman